13/06/2024
HomeEl dia a diaSEMINARIS 2019-2020

SEMINARIS 2019-2020

1. INTERNACIONALITZACIÓ DE l’IES TIRANT LO BLANC MITJANÇANT EL PROGRAMA ERASMUS+

La seua coordinadora és Bienvenida Durà i el seu objectiu és impulsar la internacionalització del centre i promoure la identitat europea de la comunitat educativa del centre.

2. ENFOCAMENT PLURILINGÜE EN FORMACIÓ PROFESSIONAL


La seua coordinadora és Natalia Sánchez, i el seu objectiu és analitzar la metodologia, elaboració de materials i activitats més adients per a impartir mòduls del cicle sanitari susceptibles de ser impartits en anglés.

3. EQUIP DE QUALITAT PERMANENT

La seua coordinadora és Raquel Poquet Catalá, i el seu objectiu és revisar els processos que tenim desenvolupats i continuar en el desenvolupament i implementació de nous processos.

4. FARMÀTIC EN LA GESTIÓ DE L’OFICINA DE FARMÀCIA. RECEPTA ELECTRÒNICA I CONTROL DELS ESTOCS

La seua coordinadora és Roser Sendrai el seu objectiu és implementar noves tecnologies com la recepta electrònica en el procés de dispensació farmacèutica, màrqueting i venda electrònica, entre altres.

5. RUTES FOLERES A GANDIA II

La seua coordinadora és Nati Pascual i el seu objectiu és dissenyar unes rutes a Gandia per visitar organismes amb l’alumnat i aplicar activitats pràctiques i significatives relaciones amb els mòduls de FOL i EIE.

6. PROMOCIÓ DE LA VIDA SALUDABLE MITJANÇANT ACCIONS EDUCATIVES A L’AULA


La seua coordinadora és Helena Climent i el seu objectiu és promoure hàbits saludables enfront a les addicions a les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

7. FONAMENTS DE LA INTEL•LIGÈNCIA EMOCIONAL


La seua coordinadora és Mª Vicenta Ribes i el seu objectiu és acostar i familiaritzar als docents amb la terminologia, així com amb el funcionament del sistema nerviós des de la neurociència i els seus principis bàsics.

7. BOBINAT DE MOTORS ELÈCTRIC


El seu coordinador és Toni Monzó i el seu objectiu és aprofundir en la reparació i manteniment de màquines elèctriques així com el bobinat de transformadors.

FOLLOW US ON:
8 de març: No li d
Reunió amb els Agen

ctic.tirant@gmail.com

Rate This Article:
823 COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.