14/06/2024
HomeCampanyesLA DELICADA DE GANDIA I EL TIRANT

LA DELICADA DE GANDIA I EL TIRANT

 

La llegenda s’ha fet realitat amb el relat de l’escriptora i professora Vicenta Llorca i les magnífiques il·lustracions de Manola Roig, les dues tirantianes.

El tast no sols l’ha posat el gremi de pastissers de Gandia amb la degustació posterior del dolç “La delicada de Gandia” sinó la colla de xiquets i xiquetes que han donat veu als personatges del conte.

Tot un èxit de presentació innovadora a la casa de cultura de Gandia.

Vicenta Llorca ha sigut professora del nostre centre fins la seua jubilació i ens ha deixat un llegat vinculat a la lectura i els llibres, posant en marxa i responsabilitzant-se de la gestió de la biblioteca del centre, biblioteca que porta el seu nom en reconeixement a aquesta tasca. Vicenta, encara que des de la seua ben merescuda jubilació, continua sent part activa del nostre centre en qualsevol activitat o acte que és requerida. És per això que nosaltres acudim a qualsevol acte que organitza i que sempre ens té en consideració. Des d’aquí el nostre agraïment.    

Nosaltres, com a centre i part de la seua vida laboral, estem i estarem sempre amb ella. Aquesta presentació ja la farem aviat al centre.
 
Enhorabona tirantiana!.

 

 

 

FOLLOW US ON:
Reunió informativa
Conferència inaugur

ctic.tirant@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.