21/06/2024
HomeProjectesPrograma de col·laboració amb FP Euskadi

Programa de col·laboració amb FP Euskadi

Programa de col·laboració amb FP Euskadi

Per tal de definir el disseny definitiu del nou model de la Formació Professional Valenciana, la Direcció General d’FP ha encetat un programa de col·laboració amb FP Euskadi.

Aquest programa està guiat per TKNIKA, (Centre d’Investigació Aplicada d’FP Euskadi), qui és l’organisme basc encarregat d’expandir i monitoritzar el model d’FP basc.

Dins d’aquest programa de col·laboració, la Direcció General de Formació Professional a escollit a 6 centres formatius de tot el territori valencià per a participar en el disseny d’aquest nou model valencià d’FP.

Els altres cinc centres formatius que participen junt al Tirant en aquest ambiciós programa, són; CIPFP Mislata, IES Politècnic de Castelló, IES Cavanilles d’Alacant, IES Severo Ochoa d’Elx i el CIPFP Canastell de Sant Vicent del Raspeig.

La tasca encarregada als centres participants en aquest programa és la de crear una xarxa de confiança i col·laboració per tal de desenvolupar el nou model valencià de formació professional, agafant els aspectes més interessants del model basc i personalitzant-los al cas valencià.

Per a aconseguir açò, s’ha iniciat un programa formatiu amb TKNIKA, el qual s’inicià el passat 2 de juny en unes jornades formatives al País Basc, en les quals participaren membres dels departaments de Soldadura-Caldereria i Electricitat-Electrònica del nostre centre formatiu, i que tindran continuïtat al llarg del proper curs amb sis jornades més.

Tal i com es pot apreciar a la imatge anterior, els propers 24 i 25 de març, el nostre centre educatiu actuarà com a centre amfitrió.

FOLLOW US ON:
Programa Innovatec

ctic.tirant@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.