20/05/2024
HomeCentreProjecte “Som més”

Projecte “Som més”

L’IES Tirant lo Blanc ha estat seleccionat per formar part del projecte “Som més” liderat per Google en coordinació amb el Govern d’Espanya i de la FeSP-UGT.

La presentació del projecte en la Comunitat Valenciana es va realitzar el dimarts 6 de febrer en l’aula capitular del Centre del Carmen Cultura Contemporània a Valencia.

La Directora Carmen Fuster va assistir en representació del centre.

D. Francisco Ruiz Antón, Director de Políticas y Asuntos Públicos, Google España i Portugal va parlar de la importància de ser més  contra el discurs de l’odi i la radicalització.

El President de la Generalitat Valenciana Sr. D. Ximo Puig agraeix la iniciativa del projecte que te com objectiu afavorir el respecte, la tolerància i la diversitat.

Participen en el projecte a més, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, Secretaria de Estado de Servicios Sociales e Igualdad, Ministerio de Justicia, Ministerio del Interior, Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.

L’IES Tirant lo Blanc, a través de la participació activa de l’alumnat entre 14 i 18 anys, aspira a realitzar i elaborar materials didàctics que desenvolupen el pensament crític i l’empatia per afavorir la consciència de les conseqüències de les nostres accions tan en les relacions personals directes com les relacions en l’espai virtual.

FOLLOW US ON:
IX edició de les Ol
HIPERBARIC CHALLENGE

ctic.tirant@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.