20/05/2024
HomeEl dia a diaPRESENTACIÓ DEL PROJECTE D’INNOVACIÓ I INVESTIGACIÓ D’EMPRESA MULTIACTIVITAT DE SIMULACIÓ «ADELSAGROUPTIRANT, SLS.»

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE D’INNOVACIÓ I INVESTIGACIÓ D’EMPRESA MULTIACTIVITAT DE SIMULACIÓ «ADELSAGROUPTIRANT, SLS.»

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE D’INNOVACIÓ I INVESTIGACIÓ D’EMPRESA MULTIACTIVITAT DE SIMULACIÓ «ADELSAGROUPTIRANT, SLS.»

CICLES PARTICIPANTS: Gestió Administrativa, Sistemes Electrotècnics i Automatitzats, Farmàcia i Paraframàcia, Construccions Metàl·liques, Prevenció de Riscos Laborals i el Departament d’Anglés.

ENTITATS COL·LABORADORES: Sunconcept Energy Pérgola- Àusias Faus, Ortopedia General-Ana Ripoll, Pharmandres-Andrés Juan, FundacióInform-SEFED, Corporation Praxis MMT.

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

Gestió de l’empresa simulada Adelsagrouptirant, amb l’objecte social:

energies alternatives, atenció sanitària domiciliària i altres serveis destinats a la millora de vida dels ciutadans, respectant els principis del model socioeconòmic d’Economia Sostenible, fent un ús responsable dels recursos naturals i respectant el medi ambient, per a garantitzar el desenvolupament i benestar social dels pobles.

PERTINÈNCIA I RELLEVÀNCIA DEL PROJECTE:

El projecte d’innovació i investigació, amb l’empresa multiactivitat Adelsagrouptirant, incorpora les recomanacions en matèria de Formació Professional de les principals institucions europees, com són l’Agenda de Noves Capacitats per a poder treballar tots junts per a reforçar el capital humà, l’empleabilitat i la competitivitat, competències clau per aconseguir l’aprenentatge permanent dels nostres recursos humans.

OBJECTIU GENERAL:

La creació d’un model integral de Formació Professional de Qualitat,mitjançant les pràctiques professionals en un entorn virtual i en col·laboració amb les empreses dels diversos sectors de la realitat econòmica actual.

Coordinació: Vicent Mahiques

FOLLOW US ON:
MR95+OCTUBRE 2022+ C
CONFERÈNCIA ENERGIE

ctic.tirant@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.