20/05/2024
HomeEl dia a diaMOBILITAT INTERNACIONAL DE PROFESSORAT A BÒSNIA

MOBILITAT INTERNACIONAL DE PROFESSORAT A BÒSNIA

Diumenge, dia 21 d’abril,  les professores Rosa Boix Moratal, de l’especialitat de Formació i Orientació Laboral i Bienvenida Durá Guerrero, de l’especialitat d’anglès, ambdues membres de l’equip de Projectes Europeus van  realitzar una mobilitat internacional a Bòsnia, amb el projecte 2023-1-ES01-KA171-HED-000150127 que coordina l’IES Abastos de València per mig del Consorci Intercon.

 

La finalitat d’aquesta mobilitat ha sigut conèixer la Universitat de Mostar i fer un jobshadowing amb professorat de l’especialitat de Dret i d’anglès.

El campus universitari de Mostar, es remunta a l’any 1895, i compta actualment amb més de 10.000 estudiants i quasi 1000 empleats.

Dins del campus trobem:

La Facultat d’Agricultura i Tecnologia dels Aliments, la d’Economia i Dret, la Facultat d’Enginyeria Civil , la de Medicina adscrita a l’Hospital Clínic Universitari de Mostar,  la facultat de Ciències de la Salut, la facultat de Farmàcia, la d’Humanitats,  la de Ciències Naturals, Matemàtiques i Educació, la facultat d’Enginyeria Mecànica, Enginyeria Informàtica i Enginyeria Elèctrica, l’Acadèmia de Belles Arts, l’Institut d’Economia,  l’Institut d’Enginyeria Civil , l’Institut de la Llengua Croata, el de Literatura i Història,  l’Institut de Llatinitat, l’ Institut d’Enginyeria Mecànica,  l’Institut de Dret i el d’Investigació.

Durant la setmana es van compartir pràctiques educatives entre el nostre centre i professorat de la Universitat, es va assistir a diverses classes per veure les metodologies emprades i es va aprofitar per fer nous contactes a la Universitat, que ens poden servir per projectes futurs.

L’experiència ha sigut molt gratificant i productiva.

 

FOLLOW US ON:
MOBILITAT D’ALUMNA
PREMIS IGUALTAT 2024

ctic.tirant@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.