23/05/2024
HomeEl dia a diaGrau Superior de Prevenció de Riscos

Grau Superior de Prevenció de Riscos

Estimats/des alumnes,

Per la present informar-vos que l’IES TIRANT LO BLANC de Gandia ofereix un cicle de grau superior de Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Professionals, en les modalitats presencial i semipresencial o a distància.

Ara més que mai el mercat laboral demanda Tècnics en Prevenció de Riscos, ja que la necessitat de evitar accidents a les empreses, fa necessària que la Prevenció de Riscos siga molt important per les empreses.

Per a cursar aquest cicle amb la modalitat semipresencial està habilitada la plataforma Aules i no hi ha cap classe presencial obligatòria, essent totes les tutories voluntàries. Les tutories semipresencials estan concentrades en una vesprada i també poden ser mitjançant tutories telemàtiques setmanals

Com tots els cicles, té una durada de 2 cursos, finalitzat el segon en març que és quan es realitzen les pràctiques o FCT. Aquest cicle es compatible en qualsevol altra especialitat o  formació prèvia.

Cal tenir en compte que a l’hora de fer la preinscripció (que és telemàtica) sols apareix aquest cicle en la modalitat presencial, ja que encara Conselleria no ho ha actualitzat.

A més, per a poder accedir és suficient amb un cicle de grau mitjà de qualsevol família, ja que actualment no cal fer prova d’accés.

L’enllaç per a la preinscripció és el següent:

https://portal.edu.gva.es/telematricula/es/iniciaprocesodeadmision/

El període de preinscripció és del 22 de Maig al 30 de Maig i es realitza telemàticament. Les matricules definitives es realitzaran en Juliol.

Per a qualsevol dubte, l’IES TIRANT LO BLANC ofereix un servei d’informació i assessorament, a més de també ajuda per a realitzar les preinscripcions en el propi centre.

Salutacions

Departament de Prevenció de Riscos Professionals

 

FOLLOW US ON:
Patis actius
CREACIONS ARTÍSTIQU

ctic.tirant@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.