24/05/2024
HomeCampanyesCampanya 8 març 2018: Perquè vull, perquè puc i perquè jo ho valc

Campanya 8 març 2018: Perquè vull, perquè puc i perquè jo ho valc

cartell

cartellLa confiança i la seguretat en si mateixa, en les seues capacitats, en el seu potencial i en la importància de les seues accions i decisions per a afectar la seua vida positivament és el que vol expressar el cartell de la campanya d’enguany.  Estem parlant d’Apoderament de la dona.  
Perquè les dones s’apoderen, han de ferho tant en el pla individual com en el col·lectiu..  
Apoderament a nivell individual suposa l’adquisició de confiança en si mateixes, ser assertives, aconseguir autoritat per a prendre decisions, en definitiva, que actuen com a subjectes de dret no sotmeses a control ni limitades pels rols que la societat els imposa. Implica també tindre accés als recursos, tant materials com simbòlics, la qual cosa suposa que és necessari aconseguir l’apoderament econòmic.
En el pla col·lectiu, l’apoderament social consisteix en la capacitat de millorar les seues condicions de vida per si mateixes, treballant i organitzant-se, és a dir, passar d’estar com a col·lectiu desafavorit, exclòs o marginat a estar presents en la societat en igualtat, pel que es fa necessari reivindicar l’augment de la participació de les dones en els processos de presa de decisions i d’accés al poder, tal i com es va promulgar en la Conferència Mundial de les Dones a Beijing (Pekín) en 1995.

PROGRAMA 8 DE MARÇ

DIVENDRES 9 DE MARÇ 2018 – DINAR DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

 

FOLLOW US ON:
L´hort al tirant
EL TIRANT DONANT SUP

ctic.tirant@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.