24/05/2024
HomeEl dia a diaPROVES D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT (PAU) DEL CURS 2019-2020

PROVES D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT (PAU) DEL CURS 2019-2020

L’IES Tirant lo Blanc de Gandia ha acollit a 53 estudiants per a la realització de les proves d’Accés a la Universitat. Enguany, la situació generada per la COVID-19 ha suposat l’adopció de mesures extraordinàries amb el principal objectiu de protegir la salut i seguretat de la ciutadania, contindre la progressió de la malaltia per tal de reforçar el sistema de salut pública.
Per aquest motiu, la Comissió Gestora dels Processos d’Accés i Preinscripció en les Universitats Públiques del Sistema Universitari Valencià va modificar el calendari previst i va fixar unes noves dates per a la realització de les proves.
Així, les proves d’accés a la universitat (PAU) del curs 2019-2020 s’han celebrat els dies 7, 8 i 9 de juliol, en convocatòria ordinària, i es celebrarà els dies 8, 9 i 10 de setembre, en convocatòria extraordinària.
Volem agrair la tasca dels membres del tribunal, així com la implicació, professionalitat i rigorositat del professorat que ha estat supervisant les proves, i en especial a la nostra companya Flora Pérez, coordinadora de les PAU del nostre centre, pel seu esforç i tasca impecable en l’organització de les proves, sense oblidar a Carmina Chàfer, cap d’estudis de batxillerat, per la seua organització junt a la secretària Rosa Boix i adjunta Raquel Poquet i al nostre personal de serveis de consergeria i neteja.
Al nostre alumnat, que ha passat per aquesta prova sobre l’èxit del seu futur, recordar-los:
“Eres més que capaç de trobar l’èxit, però només passarà si et poses a això”
Vince Lombardi

FOLLOW US ON:
INSTRUCCIONS PER A P

ctic.tirant@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.