13/06/2024
HomePortadaPREMIS DE LA MANCOMUNITAT DE LA SAFOR 2018

PREMIS DE LA MANCOMUNITAT DE LA SAFOR 2018

 

El TIRANT ha estat present en l’entrega de PREMIS DE LA MANCOMUNITAT DE LA SAFOR 2018 A LA LA FONT D’EN CARRÒS.

El parc de la muralla i jardí botànic d’espècies mediterrànies de la Font, coincidint amb l’any 2018 del centenari del naixement de Francesc Ferrer i Pastor, ha acollit aquest divendres 5 d’octubre l’entrega dels premis anuals de la Mancomunitat de la Safor en les tres modalitats:

  • El prestigiós Guardó Ferrer i Pastor, màxima distinció.

El XIII Guardó Francesc Ferrer i Pastor 2018 ha estat atorgat a l’olivense Mavi Mestre, per ser la primera dona que accedeix al Rectorat en els més de 500 anys d’història de la Universitat de València, trencant així el “sostre de vidre” al que han de fer front les dones en aconseguir càrrecs de responsabilitat.

  • XXVII Premi de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor 2018 a Maria Josep Escrivà, del Grau de Gandia i resident a Miramar, per l’obra «Tenda d’animals» un relat que transmet un missatge de respecte cap als animals.
  • III Premis de fotografia Ruta dels Porrats 2018, amb el lema «Sempre és Porrat», amb objectiu de donar a conèixer una visió́ personal de la celebració́ dels porrats en cadascun dels pobles participants i en qualsevol dels seus ààmbits: festiu, cultural. Guanyadora Encarna Carpintero Navarro.

Ha estat un plaer poder assistir aquest acte, entre sons de campanes, tocs horaris, olors d’espècies mediterrànies i rodejats de patrimoni.

 

FOLLOW US ON:
Jornades de Mobilita
Dia del Docent

ctic.tirant@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.