24/05/2024
HomeEl dia a diaPIENING: OPORTUNITATS DE DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL A ALEMANYA

PIENING: OPORTUNITATS DE DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL A ALEMANYA

El passat 31 de juliol de 2019, els directius de l’empresa alemanya “PIENING Handwerk”, es reuniren amb la directora de l’IES Tirant Lo Blanc i amb membres del Departament de Formació en Centres de Treball FCT, Programes Europeus i docents de famílies professionals tècniques, amb la finalitat d’establir possibles línies d’actuació en pro de facilitar oportunitats de desenvolupament professional a antics alumnes del Tirant Lo Blanc que es troben en situació d’atur de forma continuada.


En Piening Handwerk et brinden l’oportunitat d’adquirir experiència laboral a l’estranger. L’empresa Piening t’ofereix estabilitat professional adquirint noves experiències de treball, així com la possibilitat de desenvolupar les teves capacitats i habilitats en empreses alemanyes en els àmbits d’electricitat i automatització, fred industrial i aire condicionat.
Piening és una empresa familiar i és una de les 11 grans empreses de contractació de personal qualificat d’Alemanya. Des de fa 40 anys ofereixen una àmplia gamma de llocs de treball per a professionals qualificats. L’any 2016 varen ser nominats, per cinquena vegada, com una de les millors empreses ocupadores. Treballen en l’àmbit
nacional amb prestigiosos clients en els sectors d’electrotècnica i tècnica d’automatització, construcció, calefacció, climatització, refrigeració i equips sanitaris.
Per a més informació vos podeu adreçar a la web de l’IES Tirant Lo Blanc (http:/tirant.edu.gva.es), en l’apartat de Projectes Europeus, o també al Departament d’Inserció Laboral, al mateix Centre.

FORMULARI

DOCUMENTS

FOLLOW US ON:
EL TIO DE LA PORRA 2
ELECCIONS A CONSELL

ctic.tirant@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.