20/05/2024
HomeEl dia a diaPARTICIPACIÓ DE L’IES TIRANT LO BLANC EN EL PROGRAMA EUROSCOLA EL PASSAT 12 DE NOVEMBRE 2021

PARTICIPACIÓ DE L’IES TIRANT LO BLANC EN EL PROGRAMA EUROSCOLA EL PASSAT 12 DE NOVEMBRE 2021

El passat divendres alumnat de batxillerat i cicles formatius de grau superior d’administració i finances participà en la sessió on- line del programa EUROSCOLA envers «LA UNIÓ EUROPEA EN EL MÓN:
COM T’AGRADARIA QUE FOS EL NOSTRE FUTUR?».
El president del Parlament Europeu, el Sr. David Maria Sassoli, va donar la benvinguda en streaming i va destacar la importància de tenir en compte les inquietuds de les noves generacions per a construir l’Europa del futur en la que han de conviure.
A continuació, dos moderadors situats en el Parlament Europeu en Estrasburg ens feren una visita pel mateix abans de donar pas a un dels catorze vicepresidents del Parlament Europeu, el Sr. Pedro Silva Pereira, que fou entrevistat i respongué als temes més preocupants per a la joventut com ara el tractament de la salut mental en les persones després de la pandèmia del COVID-19, la migració en Europa, les llengües minoritàries, les iniciatives per a lluitar contra la homofòbia, les mesures de vacunació comunes, els premis Nobel, Bielorrussia, la neutralitat climàtica en 2050, el pacte verd europeu, la protecció de dades en xarxes socials i els drets humans.
Finalment, la Sra. Mychelle Rieu, cap de la Unitat del Subcomité de Drets Humans conjuntament amb el Sr. Jaume Duch Guillot, Director de Comunicació i portaveu del Parlament Europeu, van contestar a diverses preguntes gravades que férem els diferents centres en temàtica referent a polítiques exteriors, seguretat, defensa, ajuda humanitària, desenvolupament i drets humans.

FOLLOW US ON:
25 de novembre 2021,
Estem amb ella. 25 d

ctic.tirant@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.