23/05/2024
HomeEl dia a diaMOBILITATS ERASMUS TIRANT D’EUROPA A PORTUGAL

MOBILITATS ERASMUS TIRANT D’EUROPA A PORTUGAL

MOBILITATS ERASMUS TIRANT D’EUROPA A PORTUGAL

Els alumnes de l’IES TIRANT LO BLANC DE Gandia Carlos Giese Peris i Deivi Navarro Mercado Vaca, de l’especialitat d’amoblament i fusta, junt amb Credson Sousa Correia Filho, d’instal·lacions elèctriques i automàtiques, han viatjat a Vila Nova de Famalicao (Portugal)  el passat dilluns 7 de març dins de les diferents mobilitats del projecte KA121 (2021-1-ES01-KA121-VET-000008995) Tirant d’Europa per realitzar les pràctiques formatives en empreses portugueses durant 91 dies amb mobilitats PRO. A més, els alumnes Andrés Blas Orengo Faus de l’especialitat d’instal·lacions elèctriques i automàtiques, Daniel Pinedo Pérez, d’amoblament i fusta, i Iván Benavent Torres, de farmàcia i parafarmàcia, han participat també en una mobilitat Erasmus per a realitzar les seues pràctiques en empreses portugueses durant una estada de 35 dies. 

L’alumnat està acompanyat pels professors Josep Pons Blasco, José Arturo Aparicio Gimeno, i Antonio Monzó Sanchis, que realitzen un jobshadowing dins del mateix projecte al centre  Escola Profissional CIOR.  

A més, aquests mobilitats, tenen el caràcter de mobilitat ecològica, una de les noves directrius del Pla Erasmus 2021-2027. Això suposa que aquesta mobilitat es realitza amb mitjans de transport alternatius a l’avió, ja siga el tren o l’autobús, amb la finalitat de complir amb els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030. 

FOLLOW US ON:
MOBILITAT ERASMUS TI

ctic.tirant@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.