13/07/2024
HomeEl dia a diaMillor Projecte d’Innovació i Investigació Educativa per a LaLlarLab

Millor Projecte d’Innovació i Investigació Educativa per a LaLlarLab

DOCUMENT EN PDF

 

El passat dilluns 10 de juny es van lliurar a Elx,els premis al millor projecte d’innovació i investigació aplicats a la FP (PIIAFP), on LaLlarLab, encapçalat pel departament d’electricitat del Tirant, va ser el projecte més votat d’entre els 22 projectes presentats pels diferents centres educatius de tot el País Valencià.
La sostenibilitat, la innovació i posar-les alservei de les persones amb problemes de dependència, són els principals eixos d’aquest projecte.
Amb l’objectiu d’oferir una solució tècnica a aquest problema social, la Direcció General d’FP i el CIDA, van apostar per impulsar el projecte “Instal·lacions domèstiques innovadores, sostenibles, adaptades i a prova de futur” enceta’t per l’IES Tirant lo Blanc de Gandia i ampliat amb més valor tècnic i social amb la participació de l’IES Federica Montseny de Burjassot i l’IES Veles e Vents de la Platja de Gandia.


Aquest projecte ha consistit bàsicament en transformar una aula de 32m2, en un espai adaptat on experimentar amb noves tecnologies en quant a domòtica, energies renovables, telecomunicacions i accessibilitat per a posar-les al servei de persones amb situació de dependència. A aquest espai l’hem anomenat “Lallarlab”.

Es tracta d’un projecte on han participat diverses famílies professionals tant del Tirant com de diferents centres formatius, tals com la de serveis socioculturals i a la comunitat, fusta, moble i suro, electricitat-electrònica, fabricació mecànica, comerç i màrketing i sanitat.

 

 

Volem agrair a totes les empreses que ens han aportat assessorament, material i formació per al projecte, afavorint i garantint un adequat relleu generacional i reduint així l’escletxa entre el que es veu a les aules i el que s’implementa al món real.

 

 

 

Aquestes empreses són: Leroy Merlin, Fermax, Efecto LED, Sklum, Faus, Siemens, Saltoki i Wieland. 

 

 

FOLLOW US ON:
LLISTATS DE CONCESS
JORNADES D’INTERCA

ctic.tirant@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.