19/05/2024
HomeEl dia a diaMETODOLOGIA ABP EN EL CICLE DE TÈCNIC SUPERIOR EN PREVENCIÓ DE RISCOS PROFESSIONALS

METODOLOGIA ABP EN EL CICLE DE TÈCNIC SUPERIOR EN PREVENCIÓ DE RISCOS PROFESSIONALS

METODOLOGIA ABP EN EL CICLE DE TÈCNIC SUPERIOR EN PREVENCIÓ DE RISCOS PROFESSIONALS

El cicle formatiu de l’IES TIRANT LO BLANC de Gandia de Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Professionals, dins de la metodologia ABP (Aprenentatge Basat en Projectes), va presentar el projecte final del cicle, el passat dilluns 27 de febrer, a l’alumnat del cicle superior de Construccions Metàl·liques, a l’alumnat de primer del cicle superior de prevenció de riscos professionals i al professorat del cicle. 

En aquest projecte l’alumnat ha elaborat un Pla de Prevenció del taller de soldadura i un Pla d’Autoprotecció. Concretament, durant el primer curs, l’alumnat, dins dels mòduls específics, va realitzar les avaluacions de riscos i les corresponents planificacions preventives  de l’esmentat taller, tant de seguretat, com de riscos físics, químics, ergonòmics i psicosocials. Posteriorment, durant el segon curs, dins del mòdul de gestió de la prevenció va elaborar el Pla de Prevenció on es van incloure les avaluacions i planificacions realitzades en primer, i en el mòdul d’emergències va elaborar el Pla d’Autoprotecció. En el mòdul d’idiomes va preparar unes instruccions de seguretat en anglés, i en el mòdul de RET va treballar l’habilitat comunicativa i l’expressió oral. 

El resultat ha sigut totalment satisfactori tant per a l’alumnat de segon curs, com per a l’alumnat i professorat que va assistir. 

FOLLOW US ON:
Finalista Juvenil de
MEGAFONIA DEL CENTRE

ctic.tirant@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.