14/06/2024
HomeEl dia a diaLLIURAMENT RECONEIXEMENT ESCOLA AMBAIXADORA DEL PARLAMENT EUROPEU

LLIURAMENT RECONEIXEMENT ESCOLA AMBAIXADORA DEL PARLAMENT EUROPEU

LLIURAMENT RECONEIXEMENT ESCOLA AMBAIXADORA DEL PARLAMENT EUROPEU

El passat 20 de maig el Sr. Carlos Sánchez Heras, subdirector general de Formació del Professorat  i la Sra. Bernadette Ortolà Pons, cap del servei de planificació i gestió de la formació permanet del professorat de la Conselleria d’Educació van lliurar a l’alumnat i professorat del nostre centre el reconeixement com a ambaixadors júniors i senior, respectivament, de l’Escola Ambaixadora del Parlament Europeu. 

El Tirant lo Blanc compta des del 2020 amb ambaixadors júniors com a representants de l’alumnat de les diferents branques educatives i ambaixadors sèniors com a portaveus del claustre de professorat representant així a la totalitat de la comunitat del centre. 

El Tirant, durant aquest any, ha realitzat un fum d’activitats, conferències, celebracions i altres actuacions dirigides a afermar la difusió de les oportunitats que els ofereix ser ciutadans europeus i conscienciar tot el col·lectiu educatiu del paper que exerceix el Parlament Europeu en el procés decisori europeu. Així hem realitzat xerrades sobre les conseqüències del canvi climàtic, sobre els drets humans; hem portat endavant un símil de debat europeu sobre el posicionament d’Europa en l’atac de Rússia a Ucraïna; hem participat en una xerrada amb dones bolivianes en el dia de la dona; hem  participat en la jornada Euroscola La Unió Europea en el món: com t’agradaria que fos el nostre futur?,  on l’alumnat va poder entrevistar al vicepresident del Parlament Europeu; i com no, hem celebrat el dia d’Europa, 9 de maig, amb un Scape Room on es van organitzat diverses activitats sobre Europa, sense oblidar el infopoint situat en el hall on es van informant de diverses actuacions. 

El nostre centre, mitjançant aquest programa, tracta de transmetre els valors de la Unió Europea de respecte de la dignitat humana, la llibertat, la democràcia, la igualtat, de l’Estat de Dret i el respecte dels drets humans, inclosos els drets de les persones que pertanyen a minories.  

FOLLOW US ON:
ACOLLIDA CENTRE ZADK
PRESCRIPCIONS OFERTA

ctic.tirant@gmail.com

Rate This Article:
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.