13/06/2024
HomeEl dia a diaL’IES Tirant lo Blanc, com a centre pilot escollit per a formar part del programa INNOVATEC junt a altres cinc centres del territori valencià.

L’IES Tirant lo Blanc, com a centre pilot escollit per a formar part del programa INNOVATEC junt a altres cinc centres del territori valencià.

L’IES Tirant lo Blanc, com a centre pilot escollit per a formar part del programa INNOVATEC junt a altres cinc centres del territori valencià, (CIPFP Mislata, IES Politècnic de Castelló, IES Cavanilles d’Alacant, IES Severo Ochoa d’Elx i el CIPFP Canastell de Sant Vicent del Raspeig), participa en les jornades formatives de TKNIKA, (Centre d’Investigació Aplicada d’FP d’Euskadi), realitzades entre el 2 i el 4 de juny a Errenteria (Guipúscoa)

Noticies Twitter

FPeuskadi a Twitter: «RT @tknika | @jarevalo_FP da la bienvenida al profesorado y representantes del Programa de Colaboración Comunitat Valenciana – Euskadi https://t.co/fNllKFPtMl» / Twitter

FP Don Bosco a Twitter: «Benvinguts a los 5 centros valencianos que nos han visitado hoy. Estan empenzando a implantar las nuevas metodologías. @iesseveroochoa @IESTirantLoBlan @Canastell @iescavanilles @mislata @iespolitecnic Moltes grácies!! https://t.co/TRf3i8uaEO» / Twitter

FOLLOW US ON:
MOBILITAT ERASMUS A
MOBILITAT ERASMUS +

ctic.tirant@gmail.com

Rate This Article:
8 COMMENTS